Mijn aanbod

Als jij graag met mij aan je vitaliteit wilt werken dan heb ik een aantal verschillende mogelijkheden voor je. De programma’s verschillen van elkaar in tijdsinvestering, maar zijn allemaal opgebouwd rondom de 3 bouwstenen: persoonlijk leiderschap, voeding en yoga. De unieke combinatie creëert balans, energie en richting in je leven.

Mijn Energiekompas

Op 28 oktober 2019 geef ik op het Seats2Meetfestival ‘ Werk? Hoera – het wordt ingewikkeld!‘ samen met Fianne Stroeken mijn nieuwe Workshop Mijn Energie Kompas. Een speelse manier om erachter te komen wat je energiegevers en energievreters zijn en hoe je in beweging komt. De workshop is op die dag gratis. Kom je ook?

Workshop Vitaliteit

Wil je eens kennismaken met mijn werkwijze, kom dan naar mijn eendaagse kennismaking workshop. Elke twee maanden geef ik deze workshop in Arnhem. Een leuke, energieke en inspirerende dag waarin je o.a. bewust wordt gemaakt van de energiegevers en energievreters in je leven. Daarnaast leer je hoe voeding impact heeft op je energieniveau, je eet een heerlijke biologische lunch en je ervaart hoe yoga-oefeningen je kunnen helpen met het ontwikkelen van kracht, energie opwekken en het vinden van balans. Eerstvolgende workshop: 7 november 2019. Interesse? Neem contact met me op m.b.v. dit contactformulier.

VIP-dag Energyboost

Een hele dag voor jezelf, lijkt je dat ook een ideale manier om aan je vitaliteit te werken? Een echte verwendag waarin je maximaal aan je eigen doelen, vragen en persoonlijke vitaliteitsprogramma gaat werken. Op een prachtige inspirerende locatie met uiteraard heerlijk biologisch eten en alle aandacht voor jou. Een kans om in één dag een grote sprong voorwaarts te maken. Interesse? Neem contact met me op m.b.v. dit contactformulier.

Duurzaam vitaal – 4 maanden programma

Een programma waarin je structureel en in groepsverband aan je vitaliteit gaat werken. Speciaal voor diegenen die een structurele en grondige verandering in hun leven willen. En die het leuk vinden om dit samen met anderen vorm te geven en ook willen leren van elkaar. Het programma bestaat uit 3 groepsbijeenkomsten, 3 privé coaching-sessies, tussentijdse opdrachten en email-coaching tussen de sessies door. Omdat ik persoonlijke aandacht en inhoudelijke kwaliteit ontzettend belangrijk vind, is er in dit programma plaats voor maximaal 6 deelnemers. Het programma start 3 x per jaar. Wil jij weten of dit programma voor jou interessant is? Neem contact met me op m.b.v. dit contactformulier en vermeld dat het om het programma Duurzaam Vitaal gaat. Ik bel je dan graag voor een intakegesprek.

In-company vitaliteitstrajecten – Duurzame Inzetbaarheid

In de werkomgeving is steeds meer aandacht voor duurzame inzetbaarheid en balans tussen werk en privé. Werkstress is een van de belangrijkste redenen voor uitval van medewerkers. Investeren in een uitgekiend aanbod met een integrale aanpak rondom dit thema verdient zichzelf snel terug. Neem contact op voor een afspraak.